Terapiayleis

Terapiapallot

Fitball, Pluspallot ja muut isot pallot

Perinteinen terapiapallotesti on 300kg/48 tuntia muotoaan muuttamatta. Joidenkin valmistajien palloille se osoittautui ylivoimaiseksi, joten he ryhtyivät ilmoittamaan kestävyyden kertatestissä. Salsales Oy myy palloja,
joiden kertakestävyys testattiin lokakuussa 2000 Sydneyssä Australiassa. Testaajana toimi Centre for Advanced Stuctural Engineering. Kuten oheisista kuvista näkyy, pallojen kertakestävyys oli yli 9000 kiloa.

Ota tuote ostoskoriin, joka kertoo hinnan. Valikko kertoo vain hintaerot.

!

Fitball 75

Se ainoa oikea jumppapallo

Fitball on pallo, jonka pohjalle henkilökohtainen pallojumppa aikanaan kehitettiin. Se on BRQ pallo, joka tarkoittaa, että se tyhjenee puhkaistunakin hitaasti. Sen pinta pitää paremmin kuin perinteisten pallojen ja se on kevyempi kuin vastaavan keston omaavat pallot yleensä. Ja tietysti se myös kestää normaalin 300 kilon painon 2 vuorokautta muotoaan muuttamatta.

Pluspallot

Hitaasti tyhjenevät pallot

Ne ovat muuten kuin tavallisetkin terapiapallot, mutta puhkaistuna ne tyhjenevät hitaasti. Näin onnettomuuden riski on minimoitu. Henkilökohtaisessa jumpassa on syytä huomioida pallon koko. Alle 160 cm pitkälle soveltuu 55 cm pallo (29,76€), 160-175 cm pitkälle 65 cm pallo (31,00€) ja yli 175 cm pitkälle 75 cm pallo (32,24€.

Classic terapiapallot

Perinteiset terapiapallot
Terapiapallot kestävät testissä 300 kg/2 vrk muotoaan muuttamatta, mutta ne tyhjenevät ja joskus halkeavatkin puhkaistessa. Terapiapallot soveltuvat terveiden ihmisten jumppapalloiksi. Vähäisen kysynnän vuoksi emme varastoi enää tämän pallotyypin pienempiä kokoja, mutta voit saada niitä tehdastoimituksena. Pistä mailaten. 

Valitse koko pituutesi mukaan.

Värit koon mukaan 85cm(42,16€) ja 120cm(95,48€) punaisia, 95 cm(55,80€) sinisiä. 

Kevyet terapiapallot

Ne kestävät saman, mutta ovat kevyempiä

Testilujuus 300 kg/2 vrk muotoaan muuttamatta. Painaa vähemmän, mutta kestää yhtä paljon kuin Classic, vaikka ei kyllä ole yhtä jämäkkä. Värit koon mukaan. Valitse pituutesi perusteella. Olemme lopettaneet pienempien kokojen maahantuossin, mutta jos ne kiinnostavat, ota yhteyttä.

Ultrakevyet terapiapallot ovat nyt myös pluspalloja, joten ne tyhjenevät puhjetessaan hitaasti. Siten ne tuovat turvallisemman vaihtoehdon myös yli 190 senttisille käyttäjille. Ultrakevyt 85cm(42,16€);Ultrakevyt 95 cm(55,80€).