Fitness

Fitness ja kuntoutus

Fitnessin ja kuntoutuksen pienvälineet

!

FitBall Roller, Training Bowl ja Softgym sekä erilaiset jumppakuminauhat ja kuntopallot eli kaikki vähän erikoisempi pienvälineistö kuuluu valikoimiimme. Emme silti ole unohtaneet mattoja ja alustoja.

Ota tuote ostoskoriin, joka kertoo hinnan. Valikko kertoo vain hintaerot.

!

Trigger Roll

Lyhyt pilatesrulla hierontaominaisuudella
Läpimitta 16 cm, pituus 30 cm. Ilmalla säädettävä hierova rulla, jonka voi sijoittaa paikallisesti mihin vain.

Swingstick Mini

Lyhyt värinätanko

Swingstick Mini on sisäisellä jousella varustettu lyhyt värinätanko. Se aktivoi syviä lihaksia kuten pitempikin, mutta sitåä voi käyttää myös voimatankona tai vastustankona. Paino 1,7 kg. 

Nyt entistä edullisemmin.

Abdofit

Patentoitu, säädettävä jumppakaari
Uusi säädettävä jumppakaari komposiittimuovista. Abdofit uudistaa koko jumppakaari käsitteen, sillä se kulkee mukana 75x20 cm:n levynä, mutta muodostaa halutun kaaren käden käänteessä. Valmistettu Ranskassa.

Pilatesrengas

Perinteinen Pilatesrengas
Muovilla suojattu pilatesrengas, läpimitta 40cm.

FlexOring

Neljän vastuksen taikarengas
Ainutlaatuinen vastusrengasuutuus, jossa otetta vaihtamatta voi valita neljä eritasoista vastusta. Soveltuu niin lihashrajoitteluun kuin kuntoutukseenkin ja korvaa perinteisen pilatesrenkaan.

FitBall Roller

Mukava pötkylä moneen käyttöön
Uusi tuote, uusi harjoitusohjelma. FitBall Roller on Ø 18 cm ja pituudeltaan 68 cm. Se soveltuu lukuisiin ja monipuolisiin harjoituksiin, Pilatesrullaksi ja voimaharjoitteluun. Mukana tulee kattava ohjekirjanen.
Trainb

Training Bowl

Pehmeä, säädettävä vinyylipainopari
Training Bowl on kahvallinen kuntopallo, jonka pystyy vedellä säätämään haluamansa painoiseksi. Se soveltuu lisätehojen tuottajaksi niin pallojumppaan kuin uima-altaaseenkin.

Softgym

Kuntoiluväline käsilaukussa
Se on kevyt kuin ilmapallo ja täyttyy omilla keuhkoilla. Se mahtuu käsilaukkuun ja on käyttövalmis puolessa minuutissa. Siitä saa apuistuimen toimistossa ja ristiselkätuen autossa tai teatterissa.