stepperi&liikesarja

Liikesarjamatto, ja stepperit

Nopeammille ja hitaammille liikkujille

Liikesarjamatto tarjoaa yli 80 erilaista hyppy-yhdistelmää, jotka löytyvät sen viidestä kaksipuolisesta ja selväkuvaisesta kortista.

Steppilauta on varmasti kaikille tuttu. Salsales Oy tarjoaa useita niin saleille sopivia kuin kotikäyttöön tarkoitettuja vaihtoehtoja.

!

Stepperi malli Podium

Yksi stepperi - viisi vaihtoehtoa
Podium mallissa on itsessään viisi erilaista steppilautaa. 14,5 cm:n ( pituus 98 cm, leveys 38 cm) steppilaudan alle (ylin kuva) on kätketty kaksiosainen Easy step, jolla välinettä voidaan korottaa 21 cm:iin. Samat palat voidaan levittää sivuille, jolloin syntyy 18 cm korkea podium, jonka sivuilla on 8,5 cm korkeat tasot. Lisäksi pelkkä steppilaudan kansi on sellaisenaan 14,5 cm:n ylätaso ja Easy step on 95 cm pitkä, 35 cm leveä ja 8,5 cm korkea itsenäinen steppilauta. Näin monipuolista kokonaisuutta ei muita ole tarjolla ja laadun takeena on, että tuote on valmistettu Ranskassa. Hinta on silti vähintäänkin kohtuullinen.

Eco'Fitness steppilaudat

Kierrätysmateriaaleista valmistetut steppilaudat
Eco'fitness steppilaudat on valmistettu Ranskassa kierrätysmuovista. Siksi ne ovat sekä edullisia että laadukkaita. Voit ostaa pelkän peruslaudan(39,68€), jonka korkeus on 14 cm, pituus 80 cm ja leveys 40 cm tai voit ostaa lisäksi kaksi lisäelementtiä joiden kanssa laudan korkeus on 19 cm(44,64€).

Steppilaudat

Kolmitasoinen steppilauta

Steppilauta 110x42x20 cm, kahdeksan kumista liukuestettä, järeä ammattilaisen työkalu. Korkeudet 12cm, 16cm ja 20 cm. Korokepalat kuvasta poiketen mustat.

Liikesarjamatto

Isommille ja pienemmille

Liikesarjamatto tarjoaa yli kahdeksankymmentä erilaista harjoitetta perusryhminä tasajaloin, yhdellä jalalla, vaihtojaloin ja yhdistellen. Matossa on toimiva liukueste ja se harjoittaa tasapainoa, nopeutta, hyppyjä ja yleisiä kehonhallinnan taitoja monipuolisemmin kuin mikään muu neliömetrille mahtuva harjoite. Soveltuu niin fitness-käyttöön kuin lapsillekin ja toimii erinomaisesti kuntoutuksessa. Mukana viisi kestävää ja selkeäkuvaista harjoituskorttia.