stepperi&liikesarja

Liikesarjamatto, ja stepperit

Nopeammille ja hitaammille liikkujille

Liikesarjamatto tarjoaa yli 80 erilaista hyppy-yhdistelmää, jotka löytyvät sen viidestä kaksipuolisesta ja selväkuvaisesta kortista.

Steppilauta on varmasti kaikille tuttu. Salsales Oy tarjoaa useita niin saleille sopivia kuin kotikäyttöön tarkoitettuja vaihtoehtoja.

!

Eco'Fitness steppilaudat

Kierrätysmateriaaleista valmistetut steppilaudat
Eco'fitness steppilaudat on valmistettu Ranskassa kierrätysmuovista. Siksi ne ovat sekä edullisia että laadukkaita. Voit ostaa pelkän peruslaudan(39,68€), jonka korkeus on 14 cm, pituus 80 cm ja leveys 40 cm tai voit ostaa lisäksi kaksi lisäelementtiä joiden kanssa laudan korkeus on 19 cm(44,64€).

Liikesarjamatto

Isommille ja pienemmille

Liikesarjamatto tarjoaa yli kahdeksankymmentä erilaista harjoitetta perusryhminä tasajaloin, yhdellä jalalla, vaihtojaloin ja yhdistellen. Matossa on toimiva liukueste ja se harjoittaa tasapainoa, nopeutta, hyppyjä ja yleisiä kehonhallinnan taitoja monipuolisemmin kuin mikään muu neliömetrille mahtuva harjoite. Soveltuu niin fitness-käyttöön kuin lapsillekin ja toimii erinomaisesti kuntoutuksessa. Mukana viisi kestävää ja selkeäkuvaista harjoituskorttia.