elasto

Matot ja alustat

Elastomatot ja palapelimatot

ProfiGymit edustavat edullisinta mutta silti elastista mattotyyppiä, joten ne kestävät murenematta. Ne ovat bakteerivapaita kuten Superpehmeä mattokin eikä niissä ole käytetty myrkkyjä.

!

ProfiGym

Edullisimmat elastomatot
Se on pehmeä kuin pehmeimmät ja kevyempi kuin keveimmät. Se on elastomatto aidoimmillaan, mutta lähes tavallisen solumuovimaton hinnoissa. Siksi se on tietysti myös myydyin elastomatto. Mitat 140x60x1 cm, antibakteerikäsitelty.

Kestomatot

Elastomattoja poikkeuksellisen kovaan käyttöön

Todelliset kuntosalin kestomatot häränsimillä. Painoakin on sen verran, että pysyvät paikoillaan.

140x60x1,5cm vihreä/musta(47,12€), paino1,921 kg.

180x60x1,5cm oranssi(60,76€), paino 2,187 kg.

Isommat elastomatot

Isompia ja paksumpia mattoja
180x60 senttistä saa kahta eri paksuutta, 1,5 cm(83,08€) ja 2 cm (97,96€). 120 cm leveää saa vain puolitoistasenttisenä(151,28€). Kaikki ne on käsitelty antibakteerisesti eikä niissä phtalaattien hiventä.

Palapelimatto

Palapelimattot

Mikään muu matto ei monipuolisuudessaan pärjää palapelimatolle. Siitä saa käden käänteessä voimistelualustan tai juoksuradan. Sillä voi kätevästi peittää vaikka koko huoneen lattian.

Palapelimatto on hinnoiteltu neliömetrin mukaan. Se on todella kestävää ja hyvin elastista polyuretaania. Yksi pala on neliömetrin suuruinen ja 2 cm paksu. Matot ovat kaksivärisiä ja vaihtoehtoina ovat punainen/vihreä tai sininen/keltainen.

Palapelimatto on helppo pitää puhtaana, sillä se on umpisolumuovia eikä ime vettä.

Seinäteline ja häränsilmät

Häränsilmät, kätevä ja hygieninen säilytystapa

Häränsilmät(8,68€) saa tehdastoimituksina muutamassa viikossa mattoon. Ne ovat kätevä ja hygieninen tapa säilyttää mattoja. Häränsilmät myydään parittain ja 120 leveään mattoon niitä tarvitaan kaksi paria.

Uuden mattojen seinätelineen(48,36€) tappivälys on nyt säädettävissä, joten mattotoimittajia voi halutessaan vaihtaa.