Puolapuuelementit, tasapainopuomit ja voimistelupenkit

Rajaton kiipeilyjärjestelmä

Kymmenen vuoden aikana Salsales Oy on kehittänyt täydellisesti muunneltavan sisäkiipeilyjärjestelmän lapsille. Siinä toiminta tapahtuu eri kulmissa ja tasoissa ja muuntelumahdollisuuksilla ei ole loppua. Viimeinen oivallus, Kaari, tuli takaisin alas lattialle.

Ota tuote ostoskoriin, joka kertoo hinnan. Valikko kertoo vain hintaerot.

!

Modulipuolapuu

Puolapuut ovat myös sisustuselementti

Modulipuolapuut (60x220 cm) voi tilata lakattuina tai maalattuina haluttuihin sävyihin. Hinnat vaihtelevat tällöin kustannusvastaavasti. Olemme laatineet joukon vaihtoehtoja. Jos et niistä löydä itsellesi sopivaa, ota yhteyttä sähköpostitse.

Modulipuolapuita voi saada muutaman viikonkin toimitusajalla, mutta vakiomitoista poiketessa pitää varautua yli kuukaudenkin toimitusaikaan. Peruspuolapuun hinta pohjalla, vaihtoehdot lisäävät hintaa.

Kun haluat ilmoittaa värin tai värikoodin, kirjoita se palauteviestitilaan osoitteesi jälkeen.

Rekkitanko puolapuihin

Kiinteä tai siirrettävä rekkitanko puolapuihin

Kiinteä rekkitanko pitää hankkia yhdessä puolapuiden kanssa. Se voidaan tehdä tilaustyönä, jolloin myös puolapuiden etäisyys seinästä on päätettävissä. Tästä on syytä erikseen meilailla.

Rekkitangon voi kätevästi nostaa puolapuista toiseen. Sen koukut ja haarukat on suojattu polyuretaaniteipillä, joten se ei naarmuta puolia.

Kiinteä rekkitanko (85,56€); liikuteltava (173,60€)

Tarttumat

Irtotarttumat

Tarttumat viiden sarjoissa

Kiinnitä mihin vain, jos pääset levyn taa nuijimaan lyöntimutterin. Nämä ovat omiaan "tee se itse" miehille, vaikka ne soveltuvatkin mainiosti valmistamiimme kiipeilyseiniin.

Niitä on kolmea kokoa, pieniä, keskikokoisia ja isoja. Yksi setti sisältää viisi otetta. Värejä ei voi valita.

Pienet otteet (31,00€);keskikokoiset (39,68€); isot (43,40€)