Nyrkkeily

Tasapaino ja rytmiharjoitukset sekä kiukun purku

Päiväkotinyrkkeily on niitä asioita, jotka oivallettiin kentällä spontaanisti. Paitsi erinomainen kuntourheilun muoto, nyrkkeily on tehokas verbaalisten valmiuksien kehittäjä. Sen harjoitteet parantavat niin tasapainoaistia kuin rytmitajuakin. Siksi se on erityisen arvokasta pojille, joilta näitä taitoja kehittävät perinteiset leikit on vaarallisuutensa vuoksi kielletty.

Ota tuote ostoskoriin, joka kertoo hinnan. Valikko kertoo vain hintaerot.

!
Nyrkkeilysakit

Nyrkkeilysäkki

Tällä erää tarjoamme vain kotimaista

Lopettivat koko kotimaisen tuotannon. Teetimme oikein ison satsin ennen sitä, joten pystymme yhä toimittamaan kotimaista 15 kilon kumirouheella täytettyä säkkiä (65,72€).

Säkki ja hanskat yhdessä (80,60€)

Nyrkkeilypallo

Nyrkkeilypallo/Keinupallo

Monitoimiväline pienille ja vähän isommillekin

Tästä päiväkotinyrkkeily sai alkunsa pari vuosikymmentä sitten. Me toimme Tanskasta Pallokeinun ja päiväkodit keksivät, että sitä voi hakata. Kunnon hanskat pystyimme tarjoamaan vasta viisi vuotta myöhemmin kun löysimme oman hovihankkijan Pakistanista.

Pallokeinu on tehnyt paluuta monipuolisuutensa vuoksi.

Nyrkkeilyhanskat

Nassikoista naisiin
Kuvassa vasemmalta Nassikoiden nyrkkeily/säkkihanskat 4oz(27,28€), jotka kestävät enemmän raskaita iskuja kuin tavalliset nyrkkeilyhanskat, Nyrkkeilyhanskat 10 oz(39,68€) (naisille), Nyrkkeilyhanskat 6 oz(31,00€) ja Perinteiset Nyrkkeilyhanskat 4 oz(27,28€). Kaikki ovat käsinommeltuja ja aitoa nahkaa.