kirjatt

Kirjat, pelit ja DVD:t

Liikunnan käsikirjasto

Pyrimme ottamaan myyntiin kaikki pienliikuntaa käsittelevät kirjat. Niitä onkin ilmestynyt viime vuosina varsin kiitettävästi.

Nyt mukana ovat myös liikunnassa auttavat äänitteet ja kuvanteet.

Ota tuote ostoskoriin, joka kertoo hinnan. Valikko kertoo vain hintaerot.

!

Maailman ympäri

Palapeli, muistipeli ja matkapeli yhdessä
Vanerille painettu 44x44cm pelilauta ja 16 vanerista palapelikorttia, neljä pelinappulaa ja arpakuutio. Kukin pelaaja täyttää omaa neliosaista palapeliään korteilla, jotka saa nähdäkseen kun itse tai toinen osuu ruutuun, jossa palapelin osa on ylösalaisin.

Eläinfarmi

Opitaan eläimiä ja niiden ääniä
Suoraan vanerille painettu värikäs matkapeli, johon kuuluu myös 15 vanerista kuvakorttia, neljä pelinappulaa ja arpakuutio. Ohjeiden mukaan opitaan myös eläinten ääniä. Pelilauta 37x49cm, kortit 6x6cm.

Välituntimateriaalia

Musiikkia ja kuvallista ohjetta liikkujalle

Hoplaa!(34,58€) sisältää 10 mukaansatempaavaa laulua välituntimateriaaliksi eskarilaisille. Sävellyksestä vastaa Pentti Rasinkangas ja sanoituksesta Timo Parvela. Tuote on koulussa tehty ja testattu. Liikuntaohjeet  myös hidastettuina.

Loruloikkaa

Loruloikkaa

Sanat liikkeiksi
Riimit elävät ja koko keho sen myötä. Elina Pulli on taas tehnyt “liikuttavan” kirjan.
Seikkailuun

Seikkailuun

Seikkailuliikunnan perusopas
Seikkailuun johdattaa meidät maailmaan, joka useimmilta on unohtunut. Mikael Kokljuschkinin käytännönläheinen ote ja syvällinen perehtyminen aiheeseen tekevät kirjasta käyttökelpoisen kokeneellekin kasvattajalle. Niin paljon on unohtunut arkisen työn keskellä.
Unelmien

Unelmien päiväkoti

Pienliikunnan tavoitteet ja todellisuus

Unelmien päiväkoti on visio maailmasta, jossa eri tavoin oppivat lapset saavat tarvitsemansa. Mikael Kokljuschkin peilaa suomalaisittain sitä keskieurooppalaista maailmaa, joka meille suomalaisille on Saksan ja Ruotsin suodatuksen vuoksi jäänyt vieraaksi erityisopetusta lukuun ottamatta. Kirja niille, joilla on rohkeutta
myöntää, että muutos on aina ihmistä nopeampaa.