Poistot

Poistot

Leikki, askartelu ja opetusvälineitä

Puujunaradat ja ratojen osat, rakennussarjat ja opetusrakennussarjat, Hama-alustat, korinpunontatarvikkeet ja irtonaiset lasihelmet. Tällä osastolla on kaikkea sitä, mitä emme vuosikymmeneen ole myyneet ja mitä nyt saa, järjettömän halvalla hinnalla ja rajoitetusti, sillä mikä tahansa tuote voi loppua milloin tahansa. Pyrimme ilmoittamaan, jos tuotetta ei enää saa. 

Ota tuote ostoskoriin, joka kertoo hinnan. Valikko kertoo vain hintaerot.

!
liukumaetaa

Irtoliukumäet

Liukukaukalot tee-se-itse henkilöille Superhintaan

205 cm pitkä aaltoileva liukukaukalo(292,38€), jossa leveyttä 47,5 cm. Toimii hyvin kun liuku alkaa 105 cm:n korkeudella maasta. Nyt 150,00€

Muista aina asentaessasi, että kaukalo tarvitsee alleen kumpaankin sivuun reunapalkit (100x50 mm). Tarkista kaikki tukirakenteet muutaman kuukauden välein.

Varastotuote.

Ruokailuvälineet

Kestävät ja pestävät astiat
Näitä laatutavaroita vain löytyy varastosta. 36 osan sarja veitsiä, haarukoita ja lusikoita sekä12 kappaleen sarja muovilaseja normaalikokoisia muovilaseja; kaikki konepesun kestäviä.
Varhaisvuosien

Varhaisvuosien liikunta

Pienliikunnan yleisteos nyt alennettuna

Alan uranuurtajien Pirkko Karvosen, Helena Siren-Tiusasen ja Riitta Vuorisen Varhaisvuosien liikunta kokosi viimein yhteen kaiken, mitä pienliikunnasta on vuosikymmenten kuluessa opittu. Teos kattaa niin käytännön sovellukset kuin teorian päälinjat. Nyt poistohintaan 22,00€.

Numeronopat

Arpakuutiot numeroiden oppimiseen

12 numeronoppaa, joissa numerot yhdestä kuuteen syvättyinä, joten ne eivät kulu pois.